Česko – italské podnikatelské fórum ONLINE

24. 02. 2021

Česko-italské podnikatelské fórum ONLINE, další ze série virtuálních podnikatelských fór, které organizuje Hospodářská komora ČR. Součástí fóra budou i B2B jednání online mezi českými a italskými firmami. Akce je organizována ve spolupráci s Generální konfederací italského průmyslu CONFINDUSTRIA, Velvyslanectvím ČR v Římě a Italsko-českou obchodní a průmyslovou komorou.

Akce proběhne v termínu od 3. března od 10 hodin do 4. března 2021 do 16 hodin. V tomto čase je možné online zhlédnout vystoupení představitelů obou komor (řečníků) a uskutečnit B2B jednání s vybraným italským partnerem. Česko-italské podnikatelské fórum je primárně zaměřeno na firmy podnikající v oborech digitalizace, robotizace, automatizace, strojírenství, nano, space a zdravotnictví.

Postup pro registraci:

Zaregistrujete se pod tímto odkazem: https://live.eventtia.com/en/czechitalianbusinessforum a vyplňte svůj firemní profil. Vyberte z možností, podle toho, zda jste či nejste členem HK ČR.

Registraci uložte (můžete se k ní vracet po zadání Vašeho emailu na daném internetovém odkazu v záhlaví webové stránky). Po dokončení registrace se Vám na monitoru zobrazí potvrzující zpráva s výzvou a internetovým odkazem k uhrazení účastnického poplatku, stejně tak Vám dorazí informační email obsahující totéž.

Pro zaplacení účastnického poplatku (člen HK ČR 1.800 CZK +DPH; nečlen HK ČR 2.190 CZK+DPH) následně vyplňte Vaše fakturační údaje ZDE a odešlete. Obratem Vám na email dorazí zálohová faktura, kterou prosím uhraďte bankovním převodem.

  • Po zaplacení bude Vaše registrace schválena. Následně klikněte na webové stránce dole na „CLICK HERE TO ENTER THE FORUM“. Po zadání Vašeho emailu a konfirmačního kódu, který Vám přijde na email, budete vpuštěni na vlastní stránku akce.
  • Na této stránce můžete okamžitě v online režimu začít plánovat Vaše B2B jednání se zahraničními partnery. Seznam přihlášených firem je na stránce uveden. Doporučujeme online stránku navštěvovat průběžně, z důvodu průběžného nahlašování účastníků a plánování Vašich B2B jednání. Čas Vašich schůzek si můžete plánovat v intervalu od března od 10 hodin do 4. března 2021 do 16 hodin, kde budou v den konání zpřístupněna veškerá videa a prezentace.

Úvodní proslovy a tematicky zaměřené prezentace budou nahrané v online platformě. Spustit je lze kdykoliv během termínu konání fóra.

Dovolujeme si upozornit, že kapacita akce je omezená.

 Registraci je možné provést nejpozději do 2. března 2021.